Sat. Vulturul Str.Dunarii Nr.95 Mal drept, Maliuc, Judetul Tulcea, Romania
0723 523 838
rezervari@vulturulpescar.ro

Despre Noi

VULTURUL PESCAR este o unitate de cazare situata pe malul drept al Bratului Sulina, in localitatea Maliuc – sat Vulturu, parte integranta a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Resortul dispune de 2 vile a cate trei camere (2 camere twin si o camera dubla superioara)  cu intrare separata si o vila avand patru camere twin omologate la 3 margarete, unde oaspetii nostri se pot relaxa intr-un cadru exceptional, in aer liber. Camerele dispun de baie proprie, plase impotriva insectelor, TV prin satelit, oferindu-va un spatiu generos si confortabil pentru a va putea relaxa.

La cerere, putem oferi pe langa cazare cu mic-dejun inclus si demipensiune sau pensiune completa la restaurantul complexului. Oaspetii pot servi masa in aer liber, pe terasa restaurantului, unde se pot bucura zilnic de un mic dejun cu preparate calde. Bucataria se bazeaza pe preparate traditionale din peste proaspat dar, la cerere, putem oferi meniuri fara peste, cu legume si oua din gospodaria proprie.

In fata unitatii de cazare, pe Bratul Sulina se afla pontonul principal, unde acosteaza barcile noastre folosite pentru transfer si excursii. In cel mai scurt timp puteti ajunge pe canalele Olguta sau Sontea, ori pe lacurile Fortuna, Rotund, Ciobanica, pentru o partida de pescuit sau pentru a admira coloniile de pelicani si lebede.

Seara, dupa incheierea partidelor de pescuit, va punem la dispozitie ATV-uri si biciclete pentru plimbari in aer liber, iar pentru zilele in care soarele nu se arata, va puteti ocupa timpul cu o partida de tablesahrummy sau darts

 

AGREMENT

Delta Dunarii reprezinta una dintre cele mai ofertante destinatii turistice, unul din locurile de vizitat cel putin odata in viata.

Aici, in ultimii ani nu se mai vine doar pentru pescuit. Turistii vin in Delta pentru a se simti mai aproape de natura, pentru plimbarile cu barca si traseele turistice dedicate vizitarii Rezervatiei Biosferei    Delta Dunarii, pentru studiul avifaunei si al habitatelor.

Totusi, cea mai importanta modalitate de relaxare in Delta Dunarii o reprezinta pescuitul sportiv. Pentru cei care pleaca la pescuit inainte de  micul dejun, asiguram servirea acestuia la pachet.

La noi puteti incepe ziua cu o cafea servita pe pontonul principal sau pe terasa restaurantului, care ofera o priveliste unica asupra bratului Sulina.

Pentru cei care nu sunt pasionati de pescuit, organizam excursii de trei sau patru ore pe canale si lacuri, cu ambarcatiuni echipate cu veste de salvare, motor performant si barcagii cu o vasta experienta, buni cunoscatori ai Rezervatiei Deltei Dunarii sau excursii de o zi la Marea Neagra (Sulina).

La cerere se pot organiza excursii pe orice trasee propuse de dvs

Seara puteti descoperi imprejurimile facand plimbari cu ATV-ul sau bicicleta.

Pe langa aceste activitati mai aveti la dispozitie: darts, table, sah, rummy, jocuri de carti.

Sejurul se incheie cu o seara speciala, in jurul unui foc de tabara